Коли я вперше почала розбиратися у сучасних матеріалах для манікюру, мене особливо зацікавив ботл гель для нігтів. Спочатку я не зовсім розуміла, чим він відрізняється від звичайної бази чи класичного гелю, але після кількох використань побачила різницю на практиці. Це спеціальний матеріал середньої густини, який поєднує в собі властивості базового покриття та зміцнювального гелю. Він наноситься прямо з флакона пензликом, що дуже зручно як для домашнього використання, так і для роботи майстра.
Особисто мені сподобалося, що такий матеріал допомагає швидко вирівняти нігтьову пластину, приховати дрібні нерівності та зробити покриття більш стійким. Якщо нігті тонкі або ламкі, він створює додаткову міцність без відчуття важкості. Саме тому я часто рекомендую звернути увагу на ботл гель для нігтів https://nailclub-shop.com.ua/gel/bottle-gels тим, хто хоче отримати акуратний манікюр без зайвих складнощів.
Ще одна перевага полягає в тому, що цей засіб економить час. Не потрібно використовувати кілька різних продуктів, адже один флакон може виконувати одразу кілька функцій. Для мене це стало справжнім відкриттям, тому зараз я вважаю його одним із найзручніших матеріалів у сучасному манікюрі.